La biblioteca és també un espai de trobada on s’organitzen tot tipus d’activitats. De periodicitat anual s’ofereixen les següents activitats:

 

Activitat d’animació a la lectura adreçada especialment als infants a partir de 3 anys. Es realitza cada dues setmanes, els dimarts a les 18 h. de la tarda, durant el període escolar.

Hora del conte

 

Club de lectura destinat a nens i nenes de 7 a 13 anys, amb l’objectiu de fomentar la lectura. Es realitza durant els mesos de setembre a abril.

Club de superlectors

 

Activitat que té com a objectiu gaudir d’una bona estona de tertúlia tot compartint impressions al voltant d’una mateixa lectura. Es realitza cada últim dimecres de mes a les 19 h., de setembre a juliol.

http://www.clubdelecturacanrajoler.blogspot.com/

 

El concurs de punts de llibre té lloc durant el mes d’abril.
Els punts guanyadors s’utilitzen com a punts d’informació de les biblioteques de Parets durant l'any en curs.

Concurs de punts de llibre

 

Biblioparc
El Servei de Biblioparc té com a objectiu que tothom que es trobi al Parc de la Linera pugui gaudir d’estones de lectura, amb documents per a tots els gustos i edats. Aquest servei s’ofereix durant el mes de juliol de 17 a 20 h. de la tarda.

Biblioparc

Bibliomercat
El servei de biblioteca s’acosta cada setmana als mercats setmanals de Parets amb l’objectiu de potenciar la lectura i el servei de préstec fora de l’espai habitual, arribant així a un públic més ampli i variat.

Els dilluns ens trobareu al mercat de l’Eixample, a Can Berenguer, i els dimecres al del barri antic, al Camp de les Peces. L’horari d’obertura és de 10 a 13h, excepte durant els mesos de juliol i agost

Bibliomercat

 

La biblioteca organitza de manera puntual altres activitats, com ara: