La Biblioteca Can Rajoler de Parets del Vallès és un servei públic municipal, obert a tota la població. Forma part de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, que la gestiona juntament amb l’Ajuntament de Parets del Vallès.

 

Inaugurada l’any 1997, fruit del trasllat de la Biblioteca Ca n’Oms, disposa d’un espai de 430m2 i es troba ubicada dins el centre cultural Can Rajoler, compartint aquest espai amb una sala d’exposicions i un teatre.

El nom de Can Rajoler prové de finals del segle XIX. Els propietaris de la finca eren la família Masachs, el patriarca de la qual es va casar en segones noces amb Margarida Cerdà, coneguda con la Rajolera; d’aquí ve el nom de la biblioteca.

 

L'equip humà de la biblioteca està format per:

Judit Pujolasus Coromina Directora
Mercè Cano Navarro Tècnic Auxiliar
Núria Llorach Riba Tècnic Auxiliar
Sònia López Flaquè Tècnic Auxiliar
Juana Carranza Moya Conserge

 

La biblioteca ofereix un fons de més de 23.000 llibres, més de 4.000 audiovisuals, uns 200 títols de revistes i 7 diaris, així com un fons local sobre el municipi.

A Can Rajoler també trobareu el fons de la Biblioteca S.O.L, la primera biblioteca que va conèixer el municipi, de caràcter privat. La Biblioteca S.O.L va funcionar a partir dels anys 50 del segle passat i estava ubicada a la Via Piquer.

Des de la biblioteca es pot accedir al conjunt de documents de la Xarxa de Biblioteques a través del catàleg col·lectiu, on també es pot consultar tot el fons que té fins el moment la biblioteca, així com les novetats.

 

C/ Travessera 1
08150 Parets del Vallès
Tel. 93 573 98 01
Fax. 93 573 98 04

biblio.canrajoler@parets.cat o b.parets.cr@diba.cat

 

Tardes: de dilluns a divendres de 15 a 20 h.
Matins: Dijous i dissabte de 10 a 13.30 h
(Estiu dissabtes tancat )